BM'nin sürdürülebilir kalkınma gündemi, PageGroup dahil birçok şirketi sürdürülebilirlik yaklaşımları üzerine düşünmeye teşvik etti. Basit bir şekilde ifade etmek gerekirse temel soru şu: Bir yandan başarılı bir işletme oluştururken diğer yandan dünyayı nasıl daha iyi, daha adil ve daha yeşil bir yer haline getiririz?

PageGroup olarak bunu sürdürülebilir büyüme ile gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Çalışanların, çalışan adaylarının ve müşterilerin ön planda ve merkezde konumlandığı, fakat daha da önemlisi, çevre, sosyal etki ve sağlam bir yönetişim çerçevesi ile eş zamanlı bir büyüme sağlamayı amaçlıyoruz. İşe alım ve yetenek çözümleri hizmetlerimize devam ederken sürdürülebilirliği yaptığımız her şeyin merkezine koyuyor, müşterilerimizin de aynısını yapmasına yardımcı oluyoruz.

Söz konusu sürdürülebilirlik olduğunda, PageGroup şirketlerin davranışlarıyla örnek olması gerektiğine inanmaktadır. Kendi kurumumuzda şeffaflığı artırıyor, toplumsal cinsiyet eşitliğini teşvik ediyor, mesleki gelişim için daha iyi fırsatlar sunuyoruz.

PageGroup, sorumlu iş uygulamaları ve iyi dünya vatandaşlığı sergileyerek çevresel ayak izini en aza indirmeye gayret ediyor

Bu e-Kitap, sürdürülebilirliği iş modellerinin ve kurumsal kültürlerinin ayrılmaz bir parçası kılmaya karar veren şirketler için hazırlanmıştır. Sürdürülebilirliğin ne olduğunu ve kurumların başarılı olmak için ihtiyaç duyduğu yeni beceri ve rolleri öğrenmek için okumaya devam edin.

PageGroup olarak kuruluşların sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olma şevkiyle hareket ediyoruz.

Çevresel, sosyal ve yönetişim konularını işletmenizin merkezine nasıl koyacağınızı konuşmak için hemen bizimle iletişime geçin.

E-Kitabın tamamını buradan okuyabilirsiniz

Join over 80,000 readers!
Receive free advice to help give you a competitive edge in your career.